برگزاری جلسه آموزشی برای اصناف با رویکرد استفاده صحیح از نمک و روغنها
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه آموزش اصناف با رویکرد استفاده صحیح از روغنها و نمک و تهیه غذاهای کمچربتر و کمنمک تر در مناطق تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت ابنسینا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: الهام رجالی پور، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابنسینا در تهیه غذای شادان، کباب سرای ممتاز جاسب و لبنیات لیقوانی برای کارگران و کارفرمایان کلاس آموزشی برگزار کرد.
وی در ادامه افزود: ابتدا نمک و روغن مصرفی در رستوران از نظر نوع روغن و محل نگهداری و سلامت آن بررسی و سپس به کارکنان توضیح داده شد که باید نمک مصرفی حتماً نمک یددار تصفیهشده باشد.
همچنین در خصوص اهمیت استفاده از نمک یددار، مدیریت مصرف روغن در غذاها، استفاده از روغنهای مایع گیاهی، محل نگهداری نمک و روغن در جای خشک ، خنک و تاریک مطالبی بیان شد.
در ادامه توصیه شد برای افزایش سلامت مشتریان در کنارغذاها از کره استفاده نشود مگر به درخواست مشتری. همچنین بر اهمیت استفاده از لبنیات کمچرب در کنارغذا نیز تأکید شد.
در پایان نیز بروشورهایی با موضوع کاهش مصرف نمک و روغن در غذاها در بین کارگران توزیع شد.
ارسال نظر